مروری بر دوره های قبلی نمایشگاه بین المللی سنگ اصفهان
نمایشگاه بین المللی سنگ اصفهان به عنوان یک نمایشگاه سطح یک در زمینه ی سنگ های ساختمانی، طی سال های گذشته با استقبال قابل توجهی از طرف مخاطبان واقع شده است.
به گزارش اداره رسانه شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان، این نمایشگاه توانسته در تمامی سال های برگزاری، شرایطی را فراهم آورد تا علاقمندان به حوزه سنگ و فعالیت های معدنی، اقدامات و فعالیت های خود را به نمایش گذارند و رضایت مخاطبان نیز در این نمایشگاه جلب شده است.
در ادامه سه دوره برگزاری نمایشگاه بین المللی سنگ اصفهان در سال های اخیر بررسی شده تا اطلاعات بیشتری از کیفیت برگزاری این نمایشگاه ارائه شود.
چهاردهمین دوره نمایشگاه بین المللی سنگ اصفهان(1397)
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی سنگ، معادن و صنایع وابسته از دهم اردیبهشت ماه در اصفهان آغاز شد و مشارکت کنندگانی از استان های مختلف کشور و شرکت های بین المللی سایر کشورها را گرد هم جمع کرد. در این نمایشگاه که تا جمعه، چهاردهم اردیبهشت ماه ادامه داشت، 80 شرکت به ارائه توانایی های خود در عرصه سنگ، معادن و صنایع وابسته پرداختند.
در نمایشگاه چهاردهم صنعت سنگ اصفهان که 8500 مترمربع فضا را به خود اختصاص داد، 242 غرفه برپا شد. 300 مترمربع از این نمایشگاه شامل فضای باز بود. شرکت هایی از استان های اصفهان، تهران، قزوین و آذربایجان شرقی در دوره چهاردهم نمایشگاه سنگ اصفهان حضور داشتند؛ همچنین شهرستان ماکو نیز به صورت ویژه در نمایشگاه سنگ اصفهان شرکت کرده بود.
در کنار مشارکت کنندگان داخلی، شرکت هایی به نمایندگی از کشورهای ایتالیا، آلمان و چین نیز در نمایشگاه حضور داشتند و شرکت هایی از چین و ایتالیا نیز به صورت مستقیم در نمایشگاه سنگ اصفهان به عرضه آخرین تکنولوژی های روز دنیا در حوزه صنعت سنگ پرداختند.
در این دوره نمایشگاه سنگ اصفهان انواع سنگ های فرآوری شده ساختمانی، صادراتی، تزئینی، تجهیزات و ماشین آلات و ابزارآلات سنگبری و فرآوری سنگ، معادن سنگ و تکنولوژی استخراج و خدمات و صنایع وابسته شامل حمل و نقل، لوازم و قطعات یدکی و تعمیر و نگهداری تجهیزات به نمایش گذاشته شدند.
جهت افزایش سطح علمی نمایشگاه سنگ اصفهان، مراکز علمی و تحقیقاتی، انجمن ها و نشریات تخصصی مرتبط و شرکت های فعال در حوزه بازرگانی نیز در نمایشگاه حضور داشتند. مجتمع سنگ صلصالی، سنگ قدسی، الیکانته، هازایران، پارسیان رزین آمود اسپادانا، ای اچ ای، گروه صنعتی سازین و انیکس استون از مطرح ترین برندهایی بودند که محصولات و توانمندی های خود در حوزه صنعت سنگ، معادن و صنایع وابسته را به نمایش گذاشتند. در کنار این نمایشگاه، سومین گردهمایی فعالان صنعت سنگ با عنوان «صنعت سنگ، در انتظار دریچه ورود به دهکده جهانی» در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد.
سیزدهمین دوره نمایشگاه بین المللی سنگ اصفهان (1396)
سیزدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ، معادن و صنایع وابسته با حضور 110 شرکت مطرح داخلی و خارجی در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار شد. در این دوره از نمایشگاه که از 25 تا 28 اردیبهشت ماه 1396 برگزار شد، چهار سالن نمایشگاهی با فضایی به وسعت 9000 مترمربع بصورت سرپوشیده و باز، میزبان مشارکت کنندگانی از استان های مرکزی، فارس، خراسان رضوی، تهران و اصفهان بود.
همچنین 30 شرکت از کشورهای چین، ایتالیا، اسپانیا و پرتغال نیز در نمایشگاه سنگ اصفهان شرکت داشتند. شرکت کنندگان داخلی، در زمینه انواع سنگ های فرآوری شده ساختمانی، صادراتی، عمرانی، تزیینی، تجهیزات و ماشین آلات، ابزار آلات سنگبری و فرآوری، معادن سنگ و تکنولوژی استخراج، تجهیزات و ماشین آلات سنگبری، خدمات و صنایع وابسته (حمل و نقل، لوازم و قطعات یدکی، تعمیر و نگهداری تجهیزات و ماشین آلات وابسته) فعالیت داشتند. مراکز علمی و تحقیقاتی، انجمن ها، نشریات تخصصی و مراکز بازرگانی نیز از دیگر شرکت کنندگان این نمایشگاه به شمار می رفتند. شرکت کنندگان خارجی نیز در زمینه انواع سنگ های طبیعی و مصنوعی، ابزار برش، صیقل، رزین، پولیش و تجهیزات مرتبط حضور یافتند.
افزایش فضای غرفه های شرکت های خارجی نسبت به سال های قبل و حضور مستقیم چندین دانشگاه از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان از ویژگی ممتاز این دوره به شمار می رفت. همچنین برگزاری همایش «سنگ و چالش های صادراتی» در محل اتاق بازرگانی اصفهان با حضور اعضای کمیسیون های مربوطه، اقتصاددانان برجسته و اساتید دانشگاه و برگزاری جلسه هم اندیشی بین مهمانان و مشارکت کنندگان خارجی نمایشگاه سنگ در سالن همایش های محل نمایشگاه های استان، از جمله برنامه های جانبی این دوره از نمایشگاه سنگ اصفهان بود.
دوازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی سنگ اصفهان (1395)
دوازدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ، معادن و صنایع وابسته با مجموع 110 مشارکت کننده شامل 91 شرکت داخلی و 19 شرکت خارجی در تاریخ 12 تا 16 اردیبهشت 1395 در محل برگزاری نمایشگاه های اصفهان برگزار شد. این دوره نمایشگاه در قطب سنگ کشور و در فضایی به مساحت 9000 مترمربع شامل سه هزار و 883 مترمربع فضای مفید سرپوشیده و 400 مترمربع فضای باز برپا شد.
شرکت کننده های داخلی این دوره نمایشگاه از استان های تهران، البرز، زنجان، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، خراسان رضوی، فارس، قم و مشارکت کنندگان خارجی نیز به صورت مستقیم از کشورهای چین، ترکیه و هند و نمایندگان فروش کشورهای ایتالیا، روسیه، ترکیه و آلمان حضور یافتند.
پاویون کشور چین در نمایشگاه بین المللی سنگ اصفهان محصولات خود را در زمینه تجهیزات فرآوری سنگ، ابزار الماسه و تیغه های برش عرضه کرد. همچنین نشریه هندی استون پانوراما و یک شرکت از کشور ترکیه در زمینه ماشین آلات سنگبری مشارکت داشتند. مشارکت کنندگان داخلی این نمایشگاه نیز در زمینه های فرآوری انواع سنگ های ساختمانی، انواع بلوک های سنگ خام و معادن سنگ، تجهیزات و ماشین آلات برش و فرآوری سنگ ساختمانی، تجهیزات و ماشین آلات استخراج و حفاری معادن، عملیات فرآوری، برش، طراحی و بازسازی نمای ساختمانی و خدمات و صنایع وابسته به ارائه ی خدمات و محصولات پرداختند.
همچنین در نمایشگاه بین المللی سنگ اصفهان مؤسسات و انجمن های مربوطه، دانشگاه ها، مؤسسات علمی تحقیقاتی و رسانه ها و نشریات تخصصی نیز حضور داشتند. افزایش متراژ نمایشگاه، افزایش غرفه های فرآوری سنگ ساختمانی، افزایش حضور شرکت های خارجی و برندهای مطرح از جمله تفاوت های دوازدهمین دوره نمایشگاه سنگ اصفهان با سال های گذشته بود.
همچنین همایش «توسعه صادرات سنگ» و نشست هم اندیشی فعالان صنعت سنگ اصفهان در کنار برگزاری نمایشگاه سنگ در محل اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد. برگزاری سمینار «روش های بازرگانی و تجارت بین المللی سنگ در دنیا» با حضور مهمانانی از کشور ایتالیا و همایش «شناسایی نقاط اشکال حوزه معادن و کارخانجات سنگ ایران و مقایسه با روش های بهینه روز دنیا» با حضور کارشناسان کشور ترکیه از دیگر برنامه های این نمایشگاه بود.